L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 28 de juliol del 2013

La Generalitat discrimina en les seues ajudes als comerciants de municipis menors de 30.000 habitants


Una imatge de la campanya pro comerços locals de Compromís (Nadal 2012)
La Generalitat ha exclòs de les subvencions a les associacions de comerciants de municipis de menys de 30.000 habitants, un fet que suposa un pas enrere en les polítiques de foment del comerç local, segons ha denunciat en un comunicat la coalició Compromís.
 
L’ordre de la Conselleria d’Economia indica que les ajudes en matèria de comerç i artesania només són vàlides per a les associacions de comerciants locals de municipis majors de 30.000 habitants que compten amb un gerent professional i que tinguen almenys amb 100 empreses associades.

Compromís afirma que la mesura del Govern del PP ofega a la majoria d’associacions de comerciants i en limita la capacitat a l’hora de fer campanyes promocionals i de dinamització de l’activitat local. Recordem que Tavernes té 18.000 habitants i quedaria exclós al costat del més del 90 per cent de municipis valencians, amb menys de 30.000 persones.

Compromís ha afirmat que és una mesura inclosa dins les receptes austericides del Govern de Fabra i demostra la desídia del Consell respecte al nostre teixit comercial i productiu. “En lloc d’ajudes perquè siguen elements fonamentals per a la reactivació econòmica, la Generalitat s’ha centrat en la liberalització dels horaris a les grans superfícies i el foment de les grans conurbacions poblacionals que tenen més recursos cosa que no passa en les poblacions més menudes".
-