L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 17 de juliol del 2013

La jutgessa del contenciós-administratiu no accepta a tràmit l'escrit de la regidora tránsfuga Karina Vercher on demanava repetir el plenari de la moció de censura. La decisió suposa un nou colp judicial en contra dels interessos polítics del PP, especialment, i de la regidora.

Darrer acte públic de Karina Vercher junt al PP

El PP i la regidora trànsfuga es queden, per ara, sense la repetició de la moció. Avui hem sabut que Josep Elena, advocat de la regidora trànsfuga Karina Vercher i del PP de Tavernes, en nom de la regidora va presentar el passat 21 de juny al jutjat un escrit d’incidència al jutjat demanant l’execució de les mesures cautelars del passat abril. Petició que no ha estat atesa per la jutgessa titular del tribunal contenciós-administratiu nº 3.

Tota la fonamentació jurídica de l‘escrit de l’advocat es basa i gira al voltant d’eixes mesures cautelars actualment anul·lades per la jutgessa. No obstant això, es considera que la regidora hauria de ser considerada membre del Grup Polític d’EUPV i, per tant haver-se votat la moció de censura. L’escrit indica que el desenvolupament del ple no s’havia celebrat d’acord amb la legalitat i per tant se sol·licitava repetir la moció de censura que havia firmat ella mateixa i el grup del PP contra l’alcalde Jordi Joan. 

L’escrit demanava a la jutgessa que, en el termini de 10 dies, ordenara repetir el ple extraordinari i, per tant, es tornara a debatre i votar la moció de censura. Entre altres raons, es considera també que la presidenta de la mesa de edat, Carmen Canet, s’havia extralimitat en les seues competències, havia fet cas omís de les mesures cautelars amb la qual cosa podria haver una conculcació de drets en no haver-se-li permés votar la moció de censura. 

La jutgessa no ha acceptat a tràmit l’escrit ni ha tingut en compte cap dels arguments de l’advocat Josep Elena i, en conseqüència, no ha iniciat cap expedient al respecte ni ha ordenat eixa repetició de la moció que li demanava la regidora. 

Cal recordar que la jutgessa va anul·lar fa unes setmanes les mesures cautelars que ella havia dictat el passat abril, amb la qual cosa deixava sense efecte l’adscripció al Grup Polític d’EUPV, la tornava al grup dels “No adscrits” i barrava el pas a que poguera firmar la moció de censura. 

La decisió suposa un altre colp contra els interessos tant del PP i de la regidora, que ara té pendent la sentència del judici del passat dia 1 sobre l’expulsió del partit en el jutjat nº1 de Sueca. Ací cal recordar que el jutge de Sueca no va voler dictar cap mesura cautelar, amb la qual cosa la regidora ha romàs expulsada de la formació des del primer moment.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja, comence a pensar que hi ha justícia. A eixe Elena, encara li passa poc. No tot és treballar a qualsevol preu. Ppke, cada vegada més en ridícul, si és que pot caure més avall

Tavernes is different ha dit...

A Chiva els populars fan firmar una renuncia sense data a qui es presenta amb les seves llistes, segons ells per evitar el transfugisme. A Tavernes donen suport a la tànsfuga. És el mateix partit o a Tavernes hi ha gent que manipula el col.lectiu local dels populars. Sabien els regidors populars la mecànica dùna moció. Perqué no reaccionen?. Van sols de comparsa?. Hi ha alguna cosa que no cuadra i algú hauria de agafar el bou per les bañes. O tal vegada tots formen part del bou?

Anònim ha dit...

Xe, però no "amenaçava· kkarina amb el "tornaré? Definitivament, la prensa deuria tindre és trellat i no fer-se ressò del que diu qui no representa a ningú. Encara no ha obert la boca, i la justicia li la tapa. Esteu fent-ho fatal PPKE! A falta d'arguments, recurriu al jutjat sense cap sentit. Vinga gavines and company, voleu del País Valencia que ja ho tenim be.