L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 31 de juliol del 2013

La Mancomunitat de la Valldigna ha donat a conéixer les activitats programades del mes d’agost per promocionar el patrimoni de la Valldigna



 La Mancomunitat de la Valldigna ha donat a conéixer les activitats programades del mes d’agost dins del programa general conegut com a “Coneix el patrimoni històric i paisatgístic de la Valldigna” i que es realitzen a la nostra comarca en col·laboració amb amb el Grup de Muntanya.
Us oferim la relació, extreta del cartell i traduïda a la nostra llengua:
DIA 3.- “SENDERISME PER LA VALLDIGNA” PLA DEL BARBER, PLA DE LA SANGONERA, PUNTAL DEL MASSALARI 602 m.
Eixida: Oficina Tourist-Info platja a les 7.30.
Concentració en zona recreativa del dipòsit de Benifairó de la Valldigna. Dificultat: Mitjana 8 Km. Excursió amb impressionants vistes paisatgístiques.
- DIA 10.- PORRAT DE LA SANT LLORENÇ.
 Fira tradicional d'origen medieval.
Eixida amb autobús gratuït: Oficines Tourist-Info platja i Simat de la Valldigna a les 18.00 hores. Tornada a la finalització de l'actuació 24.00 hores. L'autobús de Simat de la Valldigna pararà en la plaça El Pi de Benifairó de la Valldigna.
- DIA 14.- RUTA CICLOTURÍSTICA PER LA VALLDIGNA.
Descripció de l'activitat: ruta amb bicicleta “La platja-el Molló–Marjal-Ermita de Sant Llorenç de l’Alcudiola-Ullals- Muntanyeta del Bou”.
Eixida: Oficina Tourist-Info platja a les 17.00 hores (possibilitat de llogar bicicletes per 5€).
Dificultat: Baixa 20 Km.
- DIA 17.- “CONEIX LA VALLDIGNA” BARX.
Descripció de l'activitat: Ruta a peu “Barx-La Nevera-Font de la Drova-Els Basses-Ermita de Sant Pere-La Drova- Calvari-Barx”.
Eixida: Oficina Tourist-Info platja a les 8.00 hores. Dificultat: Baixa 6 Km.
Opcional: Menjar típic en un restaurant de la zona (preu 12€).
- DIA 24.- “CONEIX LA VALLDIGNA” BENIFAIRO-SIMAT DE LA VALLDIGNA.
Descripció de l'activitat: Ruta a peu “Benifairó-La Fontarda-Visita ermita de la Xara-Visita guiada al monestir de Valldigna” (preu 5€).
Eixida: Oficina Tourist-Info platja a les 8.00 hores. Dificultat: BAIXA 5 Km.
Opcional: Menjar típic en un restaurant de la zona (preu 12€).

- DIA 31.- “SENDERISME PER LA VALLDIGNA” CASTELL D'ALFÀNDEC.
Descripció de l'activitat: Ruta senderista “Benifairó-Camí de la Fontarda-Castell d'Alfàndec-Benifairó”.
Eixida: Oficina Tourist-Info platja a les 8.00 hores. Concentració plaça de l'ajuntament de Benifairó de la Valldigna a les 8.30 hores.
Dificultat: Moderada 8 Km.
Opcional: Menjar típic en un restaurant de la zona (preu 12€).
 Les inscripcions es realitzaran en les oficines de Tourist-Info i la Mancomunitat de la Valldigna fins a les 12.00 hores del dia abans de la celebració de l'activitat.
 Aquestes activitats compten amb una assegurança d'accidents per als participants.