L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 15 de juliol del 2013

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Ja s'ha afiliat al PP?

Karina Vercher va presidir l'acte del PP
¿Es la taula presidencial  de la presentació de l'Escola d'Estiu de Faes a Tavernes? ¿Es la presentació de la trànsfuga Karina Vercher com a nova militant del PP? O és la capçalera de la llista electoral del 2015? Igual és simplement la demostració del que tots pensàvem i ningú s'atrevia a dir, que Karina Vercher ha estat sempre més al costat de Manolo Vidal que de Jordi Joan. Només cal vore la cara de satisfacció que hi posa. 

Karina Vercher presidint la taula en un acte de partit del PP. Que hi hagués anat com un  assistent més podríem pensar... ¡tira, és un detall de bon veinatge polític! Però...  presidint la taula.... ¡Per fi ha trobat el seu lloc polític! ¡Per fi es troba a gust i a plena satisfacció!

Realment la foto, que ens han enviat de forma anònima, i simplement dient que és de l'acte que s'estava celebrant en eixe mateix, no té desperdici i és totalment històrica. 

I com que una imatge val més que un milió de paraules, nosaltres no diguem res més. Cadascú que en faça la valoració.

Només se'ns acut unes quantes preguntes: ¿Què pensarà la gent que ha votat el PP de bona fe d'aquest fet? ¿Estan tots els dirigents i exdirigents locals d'acord amb aquesta situació? ¿Estan tots d'acord amb acollir amb els braços oberts a la trànsfuga Karina Vercher en les seues files polítiques?
-


24 comentaris:

Anònim ha dit...

Un gran fracàs del PP.
Ha punxat de la manera més estrepitosa, una trentena de persones i prou.

Anònim ha dit...

Trobe que és una taula coherent : cap d'ells sap de política, no els interessa gestionar, no aporten idees, interesos individuals econòmics.. I ara, la que tant diu ser d'esquerres, a vore com justifica eixa foto. Ja no existeix ppk, és ppgavina pur i dur. Qualsevol dia, en eixos actes apareix la bandera del aguilutxo i el tio paco presidint l'acte

Anònim ha dit...

Esta és la concejal progressista??? Ara ja sí que està clar...

Anònim ha dit...

Vidal. Eixa es la manera de desfer un partit que va apostar per tu???. Fes el favor deixar el PP. Dona un pas enrere per dignitat, si ten queda.

Anònim ha dit...

Estuve ayer en la charla, invitado por uno de los concejales del PP, con lo cual no tuve más remedio que asistir. Como me invitaron y asistí a la que dio Enric Morera hace unos meses. Son obligaciones del trabajo.
La verdad es que salí decepcionado primero por el escaso nivel de lo que se explicó, que todo el mundo más o menos conoce incluso mejor por la prensa, y luego por la escasa capacidad de convocatoria que tiene este PP, una realidad acorde con lo que leemos mes tras mes de la caída en picado de las intenciones de los votantes.
Nada que ver con la charla que dio Morera con ese mismo salón lleno a reventar.
Ayer sólo unas cincuenta personas máximo, que si quitamos los concejales del PP que estaban en la sala, afiliados como el exconcejal Antonio Bono, los afines que van a todos los actos y los periodistas, la verdad no sé si seríamos 15 las personas que estaban presentes.
Y estamos hablando del partido que gobierna la Generalidad y la Nación. Me parece que pintan bastos y el bacatazo va a ser mayúsculo, como auguran las enqüestas.

Anònim ha dit...

¡¡¡¡ animo karina !!!!!con el dinero que te has quedado de E.U ...pueden comer los 93 niños durante un mes y medio

Estruch ha dit...

La veritat es que la foto queda per a l'histoòia, es molt forta , pense que Karina està predent si es que li quedaba algo de raò .

En quant al aforo, no es pot esperar més d'una reunió un Divendres per la vesprada d'estiu i en el poble .

Per cert, en l'acte socialiste eren molts ? .

Anònim ha dit...

Estruch sempre mirant a la dreta.

Anònim ha dit...

Uns 25 en l'acte del PSOE.
I en el del PP, independentment del dia, però no hem d'oblidar que és el partit que mes han votat a Tavernes, segons sempre el refreguen per davant, i damunt és el que governa en el País Valencià i en l'Estat i damunt era una acte de propostes d'ocupació, quan tanta falta en fa.
I aixina i tot 40 asseguts (comptaets) i uns quants que estaven de peu darrere per arribar tard. Sobre 45 persones, afiliats i premsa inclosos, i para de comptar.

I és que no tenen credibilitat, només usen criticar per criticar, entorpir per entorpir, i això es va a passar factura, per molt que els seus blogs i altres blogs, sempre reflexionen en contra del govern. El poble no és tonto i totes eixes mentires, com la del menjador escolar de la Dipu, o algunes que es digueren ahir, com que havien convidat a l'alcalde i al govern a anar també, QUAN ES MENTIRA, ja no se les creu ningú.

Anònim ha dit...

La proxima llista electoral del bipartit PP-K??

Anònim ha dit...

Pense que cal atribuir-ho més a la devallada i falta de sintonia del PP amb el poble ara mateix (no parle de fa dos anys o més, per tant absteniu-vos comentaris de situacions electorals passades) que al dia i hora triat.

Eixe acte, fa uns anys, hauria estat ple a tope. Només anant la meitat de la gent a la qual els han telefonat, i em consta prou gent, en la sala no cabrien.

També cal remarcar que el PP es prou conscient que ara no té tiró, no il·lusiona a ningú, més bé diria que al revés, i menys després de la moció de censura.

Si no ¿com s'explica que el PP, el més votat del poble, el tal i cual, i parlant el lider local decidisca anar a la sala de baix? Simptomàtic de la realitat.

Anònim ha dit...

Cuando no se tienen principios es imposible ser honrado.

Anònim ha dit...

Per a mi eixa foto és la viva imatge de la vergonya política a Tavernes.

Anònim ha dit...

moltes gràcies KV. Tu a soles vas a desfer el PP.Joan.

Anònim ha dit...

Hace dos años comente que Manolo Vidal, tenia los días contados y que su derrota Hera un claro síntoma de que las gestión realizada al frente del Ayuntamiento, no Hera lo que muchos deseaban, y el pueblo se lo había demostrado y castigado con los votos, pero su orgullo desmedido llevara a su partido a tener que decidir sobre él y su ya demostrada fatiga política.
Hoy tras el paso del tiempo cuando uno ha perdido casi todo intenta aferrarse a un clavo ardiendo, y con su mala gestión está desintegrando todo su partido, puede que a la Sra. Karina no le importe el daño causado a su partido, cosa que me parece muy MAL, y mas el hecho de que ha producido la ruptura de todo su colectivo, pero yo creí que Manolo Vidal, quería mas a todos sus votantes, pero parece que no es así, y a la vista de la mala gestión realizada como portavoz creo que la dirección tendría que tomar partido y intentar remediar lo que en su día no vieron.
Esta mala actuación conllevara una gran pérdida de votos, creo desde mi forma de pensar que todos los partidos políticos tendrían que mirar mucho mas por su pueblo, y medir tanto lo que dicen, como los actos que realizan puesto que son personas públicas y están en el punto de mira de todos.
Ojala no tuviésemos que salir en tanto periódico y revistas, si esto es pacto contra natura que se termine pronto somos la comedilla de toda la comunidad Valenciana.
Si no hay suerte tenemos comedilla para rato.

Anònim ha dit...

He vist la foto i m'he quedat gelada.... Que fa aquesta senyoreta asseguda a la taula baix el logo del PP?
Ara si que estan morts politicament.

Movilidad esterior.com ha dit...

Karina, Karina y mas Karina, pero y los otros acompañantes de la mesa?. Ya son muchas las fotos en que Salva Ferrando esta al lado de la tránsfuga. Como defenderá esto en futuras campañas. O es que se conforma con seguir de comparsa. En Izquierda Unida tuvieron un problema y lo han solucionado. El partido popular tiene ahora dos problemas (Manuel Vidal y Karina Vercher). Cuando piensan reaccionar?. Creo que Compromis tambien tiene su problema ( Javi Lopez). Se esta haciendo algo. Es muy dicifil de creer que vas a solucionar los problemas de Tavernes si no limpias primero la casa. Un saludo desde la movilidad exterior.

estruch ha dit...

Es clar que no lligues Quadern . El recomane l.article " entre lo legal i lo moral" i despres parlem de qui mira cap a on .

Anònim ha dit...

Tu vols mirar cap al mig, però el teu subconscient et fa mirar a la dreta.

Anònim ha dit...

Jajaja,que xapuça!!!,ara si que s'ha sentenciat definitivament el PP.
Karina creu que algu la va a voler seguent tant navaixera com ha segut?,no la voldra ni el partit de la mariguana jajaja,quina ignoranta.
La mort politica del PP y de karina.
Dios los cria y ellos se juntan.....

Anònim ha dit...

A cas no tenen més vergonya?? Ferrando, Tudela, de veres voleu a Karina amb vosaltres? Manolo ho té tot perdut, però vosaltres la voleu als vostres projectes?

Movilidad exterior.com ha dit...

Que es Quadern?. Si se de la existencia de "Quidam", nombre de un espectaculo del Cirque du Solei. Pero no se que es Quadern. Respecto de moralidad i legalidad creo que poco se puede aprender de las personas de la foto. De todas formas siempre estara mejor Critica de la Razón Práctica. Auque dudo que la conozcan. Grácias

Anònim ha dit...

Quadern es un altre blog local dirigit pel tal Estruch . El pot trobar buscant en internet quaderndereflexions.blogspot.com .

Anònim ha dit...

A tot el que heu dit, només tinc que afegir....mireu aquest enllaç, mireu...
pasen y vean...

http://youtu.be/8pZUGmStfMU