L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 de juliol del 2013

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Marjaletes


Un lector, presumptament veí de la zona, ens envia aquesta foto sobre els treballs que ahir feia l'ajuntament per tal de millorar l'esplanada de Marjaletes.

Esn diu que fa anys, molt anys, que venien demanant a l'Ajuntament una solució per com a mínim disminuuir els efectes de la molta pols que pateixen les vivendes del costat i que ara en estiu, amb les finestres obertes, es nota més. Una pols que alcen camions i cotxes que usen aquesta esplanada com aparcament i una petició que no havia estat mai atesa al llarg dels anys.

Aquesta zona no urbana està pendent d'urbanització. La solució que ara s'intenta donar es evitar la pols de terra posant damunt una capa d'asfalt recuperat. Esperem que es note, i evite la pols, o com a mínim, una gran part.

Gràcies per la fotografia. I ja sabeu que podeu col·laborar quant ho desitgeu.
-

2 comentaris:

Karl Marx ha dit...

Ara com acamparà el Festivern?

Anònim ha dit...

A mi m'han dit que s'emmoquetarà tot l'espai amb una moqueta especial semblant a la gespa artificial i de 5 centimetres de gruixa per tal que estiguen millor i amb més bones condicions.

Menuda pregunta de bombero torero!