L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 9 de juliol del 2013

La vallera Empar Felix triomfa als Campionats d'Espanya celebrats a Lleó


El passat cap de setmana es van celebrar a Lleó els campionats d'Espanya de ciclisme escolar en ruta. A la jornada de dissabte la selecció de fèmines cadets valencianes (Empar Fèlix, Cristina Soler, Teresa Ripoll i Sandra Alonso) va disputar la contrarellotge per equips i va aconseguir la medalla de bronze. Les corredores valencianes van quedar en la tercera plaça a només 3 segons de les campiones, la selecció de Castella i Lleó.

La segona jornada, celebrada diumenge, estava reservada per a les proves en línia. Les fèmines cadets s'enfrontaven a un recorregut selectiu de 37 quilòmetres amb dos ports de muntanya. 
 
La prova es va decidir en una escapada de 14 corredores, amb la selecció valenciana portant el pes en tot moment i  aconseguint a l'esprint l'or i el bronze, amb Cristina Soler i Empar Fèlix; va completar el podi amb la plata la balear Iurani Blanco. A més, es van imposar per autonomies i van aconseguir la medalla d'or acreditativa de campiones d'Espanya, per davant d'Astúries i de les Illes  Balears.


 
L'equip de La Cotorra dóna l'enhorabona a Empar i la seua família i destigem els millors èxits a la nostra ciclista.
-