L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 26 de juliol del 2013

L’Ajuntament de Tavernes condiciona els marges del Camí Reial (CV-502 Natzaret-Oliva) atés que ningú no ho fa.



Els usuaris de la CV-502 de Natzaret a Oliva, coneguda al seu pas per Tavernes com Camí Reial, venim observant des de fa dies que una màquina especial de l’Ajuntament està condicionant els marges per tal d’impedir que la vegetació envaesca la calçada viària.

Suposem que el manteniment i neteja de marges i voreres de la carretera, atés que és una via comarcal -la CV-502- correspondrà a la Generalitat o a la Diputació, però no ho fan, almenys en la mesura que seria desitjable, cosa que no passa en el termes de Cullera i Gandia, per exemple.

Tot el món coneix que hi ha problemes en el Camí Reial en tindre en el nostre terme i part del de Xeraco la consideració de via pecuària. Malgrat, pensem que això no hauria de ser cap impediment, a qui corresponga, per tal d’augmentar la seguretat tant dels vehicles com sobre tot dels ciclistes, que són usuaris molts freqüents.

Esperem que l’assessor de la Diputació de la comarca en prenga nota i faça les gestions que corresponga, bé davant la Diputació si li correspon a aquesta entitat i sinó les pot fer també davant la Generalitat que governa el seu partit.

L’Ajuntament, almenys, pel que es veu ja fa el que pot.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els amos de les terres no tenen cap resposabilitat?
En el cami real i a molts altres camins del.poble hi ha canyes i rames que molesten.
Que pot fer-se per a acabar amb este problema?

Anònim ha dit...

Els amos de les terres l'únic que tenen són responsabilitats i nuls beneficis. Si voleu que mantinguem "jardinets" per al poble que ens costen diners de la nostra butxaca, almenys ajudeu.