L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 18 de juliol del 2013

L’Ajuntament de Tavernes i la Societat Unió Instructiva Musical han firmat el conveni de col·laboració 2013 per import de 27.000 euros

L’alcalde de la ciutat, Jordi Juan, i el president de la SIUM, Juan José Sala, han signat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la SIUM, una acte que ha comptat també amb la presència de la regidora de Cultura, Pilar Altur.

El conveni firmat entre ambdues entitats facilitarà desenvolupar i fomentar activitats com la participació de la SIUM en actes de Reis, falles, Pasqua, entre altres. L’ajuda econòmica que es concedeix a la Societat ascendeix a un import de 27.000 euros.
 
L’Ajuntament ha desitjat molta sort a la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes, que ja ho té tot a punt per participar, després de 13 anys, en el Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València el pròxim diumenge 21 de juliol. La SIUM participarà en la 127ena edició d'aquest certamen tan prestigiós que acollirà 28 bandes de música i més de 2500 músics repartits en 4 categories: Secció Primera, Segona, Tercera i Secció d’Honor.

La banda de Tavernes actuarà en la Secció d’Honor, amb la Societat Unió Musical d’Alberic, la Banda Simfònica Societat Musical d’Alzira, la Unió Musical de Torrent i la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

No entenc aquesta notícia ... i fins ara quin conveni tenien? Ja han cobrat el que se'ls devia?