L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 28 de juliol del 2013

L'estat “regala” 36.000 milions d'euros als bancs, més que les retallades en sanitat i educació.


El Fons de Restructuracio Ordenada Bancaria (FROB) ha fet públics els seus comptes i en ells assumeixen que, dels 52.000 milions d'euros que finalment s'hi van injectar als bancs, 36.000 els dóna per perduts, és a dir, que no els recuperarà. 

Mariano Rajoy anunciar l’any passat un préstec de l'Estat als bancs intervinguts, que va dir seria de 40.000 milions d'euros i va assegurar al parlament que l'Estat mai no renunciaria a aquests diners i que les caixes i bancs intervinguts haurien de tornar-los “de totes totes”'. 

Han passat nou mesos i el FROB assumeix que 36.000 milions d’euros els dóna per perduts. L’Estat ha regalat a les entitats bancàries una quantitat de diners que supera la de les retallades en educació i sanitat. 

Els bancs i caixes que han vist esborrat el seu deute en nou mesos són Bankia, Novagalicia (NCG), CatalunyaCaixa, Banc de València, Caja España Ceiss i BMN.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Eixes ajudes son per als bancs o per garantir els deposits? perque en eixos bancs els accionistas han perdut molts diners (que es logic) pero cap depositant ha perdut un centim?

Anònim ha dit...

Siga com siga, està clar que es va dir que els diners es tornarien.
Ara ja diuen que no confien a recuperar-los.
Regalet a la banca.

Anònim ha dit...

Jo, que no tinc un duro, per que els estalvis me'ls he gastat durant els dos anys que duc aturada, li pague amb impostos que ningú hem perdona diners als accionistes o garantint depossits de estalvis a altres que tenen més que jo. DE PM