L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 3 de juliol del 2013

PLENARI DE JULIOL 2013: El PP no vol que es publique el BIM i demana que es paralitze fins que hi haja un reglament aprovat.


Dilluns en el plenari, el portaveu del partit més nombrós de l’oposició, Manolo Vidal, demanava que el BIM no es publicara fins haver un reglament que el regule, cosa en la qual no es mostrava d'acord l’alcalde Jordi Joan, de Compromís-Bloc,  pel temps que podia dur la tramitació d'eixe reglament.

El BIM de Tavernes, com tot el món sap, va nàixer amb la voluntat de ser una eina d’informació ciutadana, transparent, oberta i plural. I perquè hi participen tots es va crear un Consell de Redacció que aprovava els temes publicats i on fins ara ara semblava ser que hi havia consens.

El BIM s’ha organitzat per ser una eina informativa institucional, dels assumptes municipals, i no política ni partidista. I no apareixen fotos de regidors del govern, ni es conta la gestió de ningú. Simplement temes generals i uns renglons de resum dels acords del ple. Per acord, per consens, que ara es vol trencar. 

Cada grup disposa d’un espai on dir la seua amb total llibertat sense censura. Per això , ells diuen el que diuen contra el govern. Si tinguérem un govern del PP, segur que qualsevol altre partit no podria dir res. Mireu Gandia. Allí l’oposició ni participa. 

Tornant al principi. Ahir, l’oposició demanava canvis, i si ens atenem al que demanàvem, volen que es publiquen temes polítics com ara la moció de censura, encara que potser per dissimular ho mesclaven amb altres que no tenen res a vore amb la informació institucional, com és l’ascens del juvenil del Tavernes, per molt bona noticia esportiva que siga. 

En el plenari, demanaven un reglament. Suposem que el voldran a imatge de poblacions on manen, com el de Gandia per exemple, on l'oposició no compta. Nosaltres preguntem si realment Manolo Vidal vol un reglament, o vol  un BIM a la seua mida gràcies a eixa majoria que li dóna el vot de la nova sòcia, la transfuga Karina Vercher. 

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Altra solución, i que calle manolet, seria un bimet per a ell sols. Però no sé eixe emprenyament, si ja té el seu ventilaoret (que ventila poc, açò sí), la web peperil i no sé quants blogs més. Eixes fulles tan sols les lligen i opinen ells mateixa, i en el Bimet passaria el mateix. No entenc que estiga tan cabut demanant bimets, com si un xiquet demanara un xupa xup.

Anònim ha dit...

Si el BIM ja no val ni pa taco de escopeta ara, sense informació política pa que el volem ? Quien algo esconde algo teme .

Anònim ha dit...

estic totalment dacort perque asi es gasten els diners com a xurros 9mil euros i pico per una revista que sols serveix per la gavia del meu canari es un poc desmesurat lla que eixos diners es poden gastar per portar alguna nova actuacio musical a festes com antes com els mojinos o com cullera va portar a merche o danar faena a jovens no sols estos dos sols mesos o uns varietets en condicions pero es mes facil gastarse estos diners en panfletos que a denes per el que conta lla en compre rl que me dices

Anònim ha dit...

Pobre canari. Tindre un amo tan desconeixementat que en compte llegir i saber de les coses gasta el BIM per a la gàbia de l'animalet.

Anònim ha dit...

Ens n'hem gastat 200.000 en un carril bici que no aprofita per a res i 1'4 milions en palmeres que servixquen de menjar al minador, sense contar els jornals que ens cobrava Manolet i Companyia pequè ens deixaren un poble amb 20 milions de deute.
Amb eixos diners hauriem portat a festes hasta a Shakira, mira per on.