L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 4 de juliol del 2013

PLENARI DE JULIOL 2013: L’Ajuntament asfaltarà diversos carrers de la urbanització de La Sardina



L’ajuntament de Tavernes, per unanimitat del consistori, ha pres la decisió de posar solució a l’estat precari de determinats carrers de la urbanització de La Sardina, en la platja de la Goleta, i procedirà a asfaltar-los. Les obres suposen una inversió sobre els 90.000 euros.

Aquesta decisió, presa a proposta del govern municipal, arriba 20 anys després què l’Ajuntament declarara l’incompliment de l’empresa Caja Territorial de Madrid SA d’urbanitzar el sector de La Sardina.

L’alcalde Jordi Joan, de Compromís Bloc,  va indicar en el plenari que era solucionar una part del problema greu i que ja porta anys, i al mateix temps donar una millor qualitat de vida als veïns del sector que pateixen eixa situació. El projecte comprén asfaltar alguns dels carrers amb la qual cosa es completa en certa mesura les obres d’urbanització dutes a cap fa unes setmanes en l’escoleta municipal.

Molts veïns del sector acudiren al plenari per recolzar la proposta del govern municipal, aplaudint finalment la decisió unànime del consistori en acabar la votació.

L’ajuntament de Tavernes va assumir en l’any 1993 l’obra d’urbanització de la Sardina, i en el l’any 2002 el ple va aprovar el programa d’actuació integrada mitjançant gestió directa de l’Ajuntament. El temps ha anat passant sense que les obres veieren mai cap inici, malgrat les continues promeses del govern anterior. Fins i tot es donaren canvis de l’agent urbanitzador, però en desembre del 2007 l’Ajuntament torna a assumir la gestió directa de les obres, encara que sense iniciar-ne mai cap, situació que s’ha mantingut fins fa poc quan el nou govern ha executat les obres urbanizadores com la de la plaça de l’escoleta o les anunciades ara d’asfaltat d’alguns carrers.

Va ser molt xocant, per no dir de risa, escoltar la intervenció de Manolo Vidal felicitant-se per les obres que s’han fet els darrers mesos i les que s’hi anunciaven. Com si les haguera fet ell. Algú li hauria de recordar les promeses del seu partit i les seus pròpies, no complides mai i que varen fer tant ell com el seu antecessor al llarg dels anys en les assemblees de la urbanització.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

cotorra quins carrers seran asfaltats i si es poden donar alguna idea tambe es podria asfaltar el lloc on es fica la fira que es una acumulacio de pols

Anònim ha dit...

Crec recordar que el govern que va fer la cagada en la Sardina era d'Esquerres no?
Si no tinc mala memòria diria que no era el PP no?

Tindría algo que vore E.B. El gran "pare" del Tripartit?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho sabem.No es va especificar en el plenari.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs recordes malament perquè l'empastrà que tu dius no la fa l'Ajuntamen ni cap govern, sinó l'empresa Caja Territorial de Madrid com diguem en la crònica que fa falllida i eixa empresa no té cap concesió municipal ni l'obra és municipal com pot ser l'aparcament o la piscina.
No confongues ni mescles les coses que no són ni paregudes.
Cosa a banda és que el govern del PP asumesca la urbanització i no faça res, bè si vols parlem de la modificació del pla parcial, d,Urbass i coses del voltant que això si va fer.

Anònim ha dit...

I que va passar? Ens ho dius?