L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 31 de juliol del 2013

Tavernes neteja i condiciona la zona de descans dels ullals de “Las Cinco Hermanas”



Treballs i aspecte actual de la zona dels ullals
 Un cartell de Diputació ben visible assenyala que la zona situada al voltant dels ullals de “Las Cinco Hermanas” és zona de descans i relax. Suposem que la responsabilitat de mantindre net, ben condicionat i perfectament visitable el lloc– si ens atenem al cartell- correspon a la Diputació o a l’àrea de carreteres de la Generalitat, però la zona estava completament deixada, com es pot observar en la tercera fotografia.

L’ajuntament de Tavernes esta procedint des de bastant a un neteja del paratge i els homes contractats dins del programa de l’atur agrícola estan ben una bona tasca com es pot apreciar en les primeres fotografies.

Un grup s’hi dedica, amb ajuda de maquinària lleugera, a tallar la malesa i amuntegar-la perquè després el camionet de la brigada la carregue i se l’emporte.

La zona, plena de malesa, fa només una setmana
Tal com temps arrere explicàvem en una altra notícia, l’Ajuntament havia demanat a la Diputació que netejara la zona, atés que estàvem damunt de la temporada turística, petició que no ha estat atesa. D’ací que s’hagen fet aquests treballs a càrrec de l’Ajuntament.

Esperem que l’assessor de la Diputació de la nostra comarca en prenga nota i faça les gestions que corresponga per avisar a Diputació que no s’havia netejat i ho ha fet l’Ajuntament. 
-