L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 11 d’agost del 2013

“Barbarians” guanya el XIII Seven Platja de Tavernes de rugbi



L’equip Barbarians es convertia ahir en el campió de la XIII Seven Platja de Tavernes de rugbi en véncer al Tavernes, segon finalista. El regidor d’esports, Josep LLácer, va ser l’encarregar de lliurar els trofeux als guanyadors.



El torneig organitzat pel Tavernes R.C. en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes va tindre un gran èxit d’ambient i participació i foren molts els visitants de la nostra platja els que s’aproparen i gaudiren del torneig.



Pel matí es jugaren els partits que van determinar l’ordre de partits per a jugar les semifinals a la vesprada, que van enfrontar el Tavernes i l’Albacete, amb victòria dels vallers i el Barbarians i el Moncada, guanyat per l’equip que es convertiria en el campió tras véncer en la gran final. Si cliqueu damunt les fotografies les voreu en gran.
-