L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 14 d’agost del 2013

Càritas Interparroquial celebrara la Campanya dels Quilos el pròxim cap de setmana


Càritas Interparroquial de Tavernes organitza un any més la Campanya dels Quilos a la platja els pròxims dissabte i diumenge, dies 17 i 18 . Tothom que ho desitge pot participar-hi aportant aliments a la capella de la platja “Santa Maria de Valldigna”, el dissabte 17 i el diumenge 18 d’agost, abans i després de l’horari de misses del matí i la vesprada.

Cáritas fa sis anys que va iniciar aquesta activitat i el balanç que fa és positiu i esperançador perquè la població de Tavernes respon a la campanya, com també ho fan aquelles famílies que passen uns dies a la nostra platja.

Caritas recorda que són moments difícils els que estem vivint, on quasi totes les famílies són tocades directa o indirectament per la crisi actual i recorda que atén a unes 400 famílies de la nostra població i d’aquestes a unes 300 les aten en el que és més bàsic: poder menjar tots els dies. També es fa un seguiment personal i particular de la realitat social de cada família i analitzem aquelles que realment necessiten acudir periòdicament al Economat Interparroquial.

Com a balanç, cal dir que durant l’any 2.012 es van repartir al voltant de 63.000 quilos d’aliments bàsics i articles de neteja, un fet determinant perquè Càritas continue les activitats i continue endavant la seua tasca. L’entitat fa seues les paraules del Papa Francesc en la “Jornada Mundial del Medi Ambient” on va cridar al món a evitar el desaprofitament d’aliments i a treballar per una millor distribució del menjar.

Càritas Interparroquial ha volgut també agrair a Tavernes el recolzament amb totes les activitats que realitzen i agraeix la resposta de tots els que malgrat trobar-se ressentits amb la actual crisi, manifesten amb la seua resposta eixe recolzament generós als més necessitats. 
-

3 comentaris:

UN JUBILAT ha dit...

Està molt bé que sigàm solidaris amb els més nessessitats,però,d'esta manera estarém tota la vida fent les coses per llàstima i per almoina quan es de justicia el que tots tinguen dret a poder viure dignament sense tindre que demanar almoina per a donar de menjar als seus fills.Que aporten el que tenen que aportar els poderosos que son els impostos que'ls correspon i s'acabarà la fam.Pague més impostos jó que'stic jubilàt que molts rics d'este poble.I que conste que estic molt orgullos de pagar els impostos que em correponga.Però,paguem tots redeu!!!!!!!!

Anònim ha dit...

La caritat és inversament propocional a la justicia disributiva. Ens esperen anys i anys de molta caritat. Joan.

Anònim ha dit...

Cáritas, eixa suposada ONG que depen de la esglesia catolica aspanyola. La mateixa esglesia que rep 10000 milions de euros al anys a carrec de la butxaca de tots. La mateixa esglesia que gracies al PP de Asnar s'ha apropiat (ha furtat) desde edificis histórics fins a edificis publics que encara estaven construint-se, tot aixo gracies a les inmatriculacions. Es nota que no paguen impostos ni IBI, si no seu pensarien dos vegades abans de inmatricular res... Total, que venen demanant estos? Caritat? La esglesia i els fascistes sempre han anat de la ma, que vos fa pensar que ara no ho fan?