L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 17 d’agost del 2013

Compromís denuncia que les beques de llibres poden desapareixer enguany, mentre la Consellleria deu 40 milions d'anys passats.



Compromís ha denunciat que, davant els més de 40 milions que la Conselleria d’Educació deu als pares i mares per ajudes a l’adquisició de llibres de cursos anteriors, enguany sembla ser que solució serà no convocar ajudes per al curs a punt de començar. 

Compromís denuncia que “s’estan complint les pitjors perspectives sobre les beques per a llibres escolars, tal i com ja vam dir el mes passat” i serà la solució més fàcil per a la Conselleria i aixi no incrementar impagats, però és una condemna a milers de famílies que no poden assumir la compra i confiaven assolir-la amb les ajudes que en justícia els corresponia per la seua situació econòmica.
Compromís exigeix al Consell que pague els 40 milions que deu a les famílies en concepte de beques de llibres escolars de cursos anteriors i que, convoque les ajudes per al curs que ve  sense cap excusa ni demora.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Valenciaaaaans a qui aneu a votar en les proximes eleccioooooons!!??'
Al PPeeeeee!!!!,bieeeeeeeen!!!,bravooooo!!!
Aixi m'agradaaaaaa que desbordeu inteligenciaaaaaaa!!!!,bieeeeeen........