L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 d’agost del 2013

Avui dissabte dia de Sant Llorenç: Actes de la jornada


L’entorn de l’ermita de Sant Llorenç acollirà com ja és tradició cada 10 d’agost el porrat dedicat al sant i els visitants podran gaudir també de l’actuació de Xavier Mo dins de la programació del Festival Sete Sóis Sete Luas.

La tradicional cita amb el porrat de Sant Llorenç té lloc avui, dia de Sant Llorenç. Les activitats s’inicien de matí amb la missa en honor al sant, la romeria i la benedicció del terme a les 11 hores. Per la vesprada, tindrà lloc el porrat amb la fireta de torrat, llepolies, productes típics i joguets a partir de les 17 hores.

L’Ajuntament posa a l’abast dels veïns un minibús gratuït en servei continuat que ix des de la platja de Tavernes des de les 17:30 hores fins les 22:20 hores per tal de facilitar l’accés a la zona de muntanya de Sant Llorenç. 

A les 20 hores està prevista l’actuació de Xavier Mo, que presentarà Criatures a Sant Llorenç, un espectacle preparat especialment per al Festival Sete Sóis Sete Luas. Xavier Mo ens convida a sentir de nou part del seu cançoner habitual i noves creacions amb la sonoritat de les cordes clàssiques. El concert celebra els vint anys de trajectòria musical i Xavier, a través de la seua veu i amb l’acompanyament del trio clàssic de piano, violoncel i violí, ens convocarà a una trobada especial amb totes les Criatures a Sant Llorenç. 

A Xavier Mo, veu i guitarra, l’acompanyen Vicente David Martín, al piano; Eduardo Garcí, al violoncel i Andrés Calatayud, al violí.
-




2 comentaris:

Paco de la Calç ha dit...

Tot perfecte si no fóra perquè el BIM nº5 de juliol-agost (amb una tirada de 5000 exemplars que paguem entre tots els contribuents) informava erròniament sobre l'hora de la missa en honor a Sant LLorenç. Segons el BIM, la missa se celebrava a les 6 de la vesprada, hora a la que la meua dona i jo vam acudir,com ho fem des de fa 45 anys (no debades el dia Sant Llorenç celebrem el nostre aniversari de noces). Però, en arribar-hi,ens vam trobar amb les portes de l'ermita tancades perquè la missa ja s'havia celebrat de matí. Un error fora mida que ni la meua dona ni jo oblidarem.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No volem que ens ho prengues com a justificació del BIM, però un error es pot produir en qualsevol moment per un problema de transcripció o de teclatge.
I d'això els que escrivim, en sabem prou perquè ens passa de vegades, errors nostres que canvíem alguna línia, o fins i tot de la imprempta.

També pot haver passat un canvi d'horari sobre la previsió inicial. Tin en compte que el BIM es redacta per anar a impremta un parell de setmanes abans.

Si diguem açò és perquè la nota de premsa del mateix gabinet emesa abans de la diada, ho deia ben clar i ho pots comprovar en la notícia que ací férem basada en eixa nota: a les 11 la missa.

Així que, en honor a Sant LLorenç, caldrà perdonar-los l'errada del BIM.