L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 25 d’agost del 2013

Avui dilluns comença les campanyes "Des de zero" i "Zero accidents" a l'Escoleta de la platja.



A partir d'avui dilluns dia 26, i fins el dijous 29 d’agost a partir de les 6 de la vesprada tindrà lloc la campanya “Des de zero + Zero accidents” un curs per aprendre a anar en bicicleta de manera segura i responsable.

“Des de zero” és un curs iniciàtic per a totes les persones, que no han pujat mai en bicicleta o que la practiquen de sempre i en ells es treballaran aspectes tan importants com agafar confiança: l’equilibri i la capacitat personal de superació. Al curs d’iniciació poden assistir els menuts acompanyats acompanyats d’un adult. Els menuts hauran de portar la seua bicicleta. Pel que fa als adults, l’Ajuntament proveirà de bicicletes adequades per a realitzar l’activitat. 

“Zero accidents” és un curs de conducció segura i responsable per a qui ja empra la bicicleta durant el temps d’oci, però que, a més a més, vol introduir-la en els seus desplaçaments ordinaris urbans. El curs compta amb sessions teòriques i pràctiques que es realitzaran tant en circuits tancats com en oberts al trànsit pels carrers del nucli urbà de la platja. Cada participant durà la seua bicicleta en perfectes condicions de rodatge. Així mateix, cal tenir una certa habilitat sobre la bici a fi de senyalitzar i mirar endarrere sense perdre el control. 

Màxim 15 persones per curs. Ambdós cursos se celebraran simultàniament i constaran de quatre sessions. Cada sessió durarà tres hores.