L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 5 d’agost del 2013

El Conseller de Governació Serafin Castellano se'n va de cacera amb l'adjudicatari del servei d'extincions d'incendis



El conseller de Governació i secretari general del PP valencià Serafín Castellano és un gran afeccionat a la caça, i entre els qui han compartit amb ell una jornada de caça hi ha Vicente Huerta, director general de l'empresa aeronàutica Avialsa T-35. 

El diari Levante ha publicat aquest cap de setmana una fotografia on se'ls pot veure amb desenes d'ànecs com a trofeus de caça i explica que l'empresa Avialsa va rebre, per tramitació urgent, el març del 2010 una adjudicació de més de 22 milions d'euros pel servei d'avions destinats a l'extinció d'incendis forestals.L'adjudicació a Avialsa tenien lloc un any després de l'escàndol pels contractes atorgats a dit per part de Castellano a José Miguel Pérez Taroncher, amb qui comparteix jornades de caça i partits de pilota.

L’oposició ja ha demanat que comparega davant la Diputació Permanent de les Corts perquè aclarisca l'escàndol de les contractacions i explique les relacions que manté amb empreses que han rebut quantitats milionàries de diners públics en aquests últims anys. 

La persona del conseller Castellano es troba cada dia més en entredit, després que no s’hagen facilitat els contractes amb el seu amic Taroncher, i l’opacitat demostrada pel PP i el Consell per intentar protegir-lo. 

L'Asociación Valenciana contra la Corrupción ha denunciat Castellano davant el Tribunal Superior de Justicia pel "cas Taronger" que podria acabar amb la imputació del Conseller de Justicia.
 
Més informació

http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2013/08/04/castellano-caceria-empresario-dio-contrato/1022093.html
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Caçar es car i algú li ho té que pagar que el pobre conseller s'abaixat el sou. No?