L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 26 d’agost del 2013

El govern del PP de la Generalitat manté un deute de 130 milions amb els agricultors valencians.


El deute que manté la Generalitat amb els agricultors valencians ascendeix a 130 milions d’euros, segons ha denunciat Compromís a les Corts Valencianes. La coalició ha registrat una pregunta escrita a la conselleria d’Agricultura per a demanar el pagament

La coalició ha explicat que “des de l’any 2009 no s’hagen fet efectius els pagaments de les subvencions al desenvolupament rural i que, per tant, la situació creada fa de bloqueig al cobrament de les ajudes que tant l’Estat com la UE tenen concedides al camp valencià”.

Compromís ha assegurat que això “és una mostra més de la deixadesa del Consell, que per la via de l’impagament i les retallades en serveis públics pretén equilibrar els comptes, però ja no enganyen ningú”. 
 
Compromís vol que s’establesca un calendari de pagaments creïble i que solucionen una qüestió que afecta a la incorporació dels joves al sector, al canvi de varietat agrícola o al pla de millora per als majors de 40 anys.

La Generalitat no té cap sensibilitat pel camp valencià per part de la Generalitat” ha dit Compromís que ha demanat al govern de l’Estat que intervenisca per donar una solució al sector.
-

1 comentari:

UN JUBILAT ha dit...

Que vatgen espai els llauradors que si passen quatre anys sense cobrar les subvencions i no les reclamen,dites subvencions prescriuen i les pedran.A mi em va pasar en unes subvencions per a la instal-lació de plaques solars.Em pagaren la part que corresponía de la Comunitat Europea perque ells ja ho havien rebut,però,el persentatge que'ls correponía a ells,fins que no vaig anar a la Consellería a reclamar-ho al cap de un any,no es menejaren.Ara,quan s'assabentaren que jó sabia de que anava la vaina,als tres o quatre mesos em pagaren el que faltava,o siga,la seua part.Divulgue ho desde La Cotorra que si no presenten una reclamació per escrit no cobraràn.