L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 19 d’agost del 2013

El Grup de Balls Populars "La Vall de Tavernes" actua a l'Escoleta.

Ahir per la nit actuà a les instal·lacions de l'escoleta municipal de la platja el Grup de Balls Populars "La Vall de Tavernes. El grup realitzava la seua tradicional actuació estiuenca amb els seus balls més coneguts i ho va fer a plena satisfacció dels assistents que, vàrem considerar que l'hora d'espectacle s'havia quedat curt de tant com estàvem gaudint.  El grup va oferir un peça de més responent els aplaudiments del públic.

El públic molt nombrós, era format per ciutadans de Tavernes però també per gent que passa les seues vacances ací, tant valencians com d'altres comunitats de l'Estat. Tots, com hem dit, s'entusiasmaren amb els balls populars valencians.

Començà amb la Jota de Tavernes i acabà amb el ball dels Panderos. Entremig es ballà la "Dansa del Vetlatori", "L'u i el dos", el "Ball de Tres", la "Malaguenya de Barxeta", el "Bolero de Corbera", etc... La cantant Reme Gandia, amb la seua veu fenomenal ens les cantà i, a la manera de Pep Botifarra, ens contà també refranys i dites de cada poble del qual es ballava una dansà.

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Em va agradar molt però vaig notar més fluixa la rondalla que altres vegades, com si faltara treballar-la més, o més assaigs.

Anònim ha dit...

Pel que tinc entés, era l'estrena de la rondalla, on molts dels seus membres era la primera vegada que pujaven a dalt d'un escenari, o feia ja molts anys que no en pujaven. A més, si no em digueren mal, també col·laboren amb el grup de Balls de Corbera i actuaran amb ells el proper setembre. Per tant, han hagut d'apendre o refrescar dos repretoris diferents en molt poc de temps. Amba tota eixa feina, no es mereixen un 10, ES MEREIXEN UN 12!!!

Una ballaora ha dit...

Diumenge era l'estrena de la rondalla, on molts dels seus membres era la primera vegada que pujaven a dalt d'un escenari, o feia ja molts anys que no en pujaven. A més, també col·laboren amb el grup de Balls de Corbera i actuaran amb ells el proper setembre. Per tant, han hagut d'apendre o refrescar dos repretoris diferents en molt poc de temps. Amba tota eixa feina, no es mereixen un 10, ES MEREIXEN UN 12!!!

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el comentari anterior. Jo vaig estar a l'espectacle i la presentadora pense que ho va dir. Era l'estrena d'esta rondalla, per cert renovada de la de l'any passat. Cal un poc de confiança i, en tot cas, son totalment aficionats, com els balladors. Massa fan i tot pel nostre poble sense ser professionals