L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 11 d’agost del 2013

FESTIVAL SETE SOIS SETE LUAS: Avui diumenge 11 d'agost actuació de "Bava Zula" (Turquia)




El Festival Internacional "Sete Sois Sete Luas" del qual Tavernes és seu espanyola trasllada a partir d'avui les activitats i actuacions musicals a l'Escoleta de la platja a partir de les 22'30 hores de la nit i fins del dimecres dia 14.

L'espectacle anunciat avui, en estrena per a les terres valencianes, és l'actuació de Bava Zula de Turquia, amb 4 músics a l’escenari i 1 ballarina de dansa del ventre. El grup Bava Zula, amb les seues composicions úniques creades específicament per la fusió dels instruments musicals tradicionals turcs amb elements electrònics, ha portat una nova dimensió a la música tradicional turca: la seua melodia és una barreja de sons naturals amb enregistraments acústics, ritmes tradicionals i acústica moderna. 

El grup presenta un concert d’improvisació definida amb pel·lícules, diapositives, obres de teatre i vídeo, preparada per als músics que han unit forces en les seues actuacions en directe. Després del llançament del seu primer àlbum, Bava Zula ha fet una gira per Turquia, Alemanya i el Canadà. El grup compon temes per a la música i el teatre, i ha treballat amb artistes de renom internacional com Butch Morris, Jane Bunnet i Brenna MacCrimmon. 


Demà dilluns

Actuació d' ORIENT 7SÓIS (Mediterrània). La nova creació artística original del festival reuneix l’obra conjunta de sis prestigiosos artistes del Mare Nostrum sota la direcció musical del portugués Rão Kyao, tres vegades Disc d’Or a Portugal i protagonista del famós CD Delírios Ibéricos amb els Ketama.
-