L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 d’agost del 2013

Les activitats d’estiu que programa la Mancomunitat de la Valldigna acaben dissabte amb una visita al Castell de Marinyén o de la Reina Mora




Demà dissabte amb la pujada al castell de Marinyén (castell de la Reina Mora) finalitzen les activitats programades dins el cicle organitzat per la Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna que ha dut com a títol “Coneix el patrimoni històric i paisatgístic de la Valldigna”.

L’eixida serà a les 8 des de Info Turisme de la platja o bé acudir a l’Ajuntament de Benifairó on s’iniciarà la caminata fins el castell.

Els mesos d’estiu han servit perquè el turistes i visitants hagen pogut gaudir de rutes paisatgístiques i dels monuments mes emblemàtics de la nostra comarca. Els visitants de tots els racons d'Espanya i d'Europa han compartit amb nosaltres les nostres costums i com no han gaudit de la gastronomia dels pobles de la Valldigna. 
 

El Grup Muntanya Valldigna ha agraït la participació a totes les persones que han fet possible les activitats i considera que s’han complit els objectius que no són altres que difondre i potenciar turísticament la nostra comarca, a més de reforçar els llaços d’unió entre els pobles de la Valldigna. 
-