L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 6 d’agost del 2013

L’Escola d’Estiu celebra l’acte de cloenda amb un bon nivell de participació


L’Escola d’Estiu que cada any fa la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes s'ha acomiadat amb un de música i ball que havien preparat els xiquets i del qual han gaudit les families assistents. 

El regidor de Serveis Socials, Víctor Borràs, ha afirmat que “oferir un espai d’oci per als nostres menuts és un esforç institucional ben aprofitat. Plantejar activitats que milloren les seues relacions personals i, al mateix temps, que potencien en els xiquets valors educatius que els ensenyen a ser ciudatans responsables amb els altres i amb el seu entorn és la millor inversió que pot fer l’Ajuntament”. 
 

L’Escola d’Estiu, organitzada per la Regidoria de Serveis Socials, amb la col·laboració de les regidories d’Esports i Cultura i la Conselleria de Benestar Socials es planteja com una alternativa lúdica i educativa al temps lliure dels xiquets, on poden jugar i participar en diversos tallers, jocs, visites, eixides i excursions.

Les activitats s’han dut a terme en les instal·lacions del col·legi Alfàndec, de dilluns a divendres i s'han emprat dinàmiques de jocs i tallers, s'han treballat objectius pedagògics d’educació en valors per a desenvolupar actituds de solidaritat, de respecte als altres i de cooperació. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tot el que s'inverteix amb els xiquets és una bona inversió! A seguir en la lluita!