L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 17 d’agost del 2013

“Pessols y los suyos” es van proclamar campions de les “24 hores Futbol Sala Athletic la Vall” .


L'equip campió

 “Pessols y los suyos” es van proclamar campions de les “24 hores Futbol Sala Athletic la Vall” en guanyar en la final a “Contracontra” després d’un partit molt igualat i emocionant que va acabar amb un tantejador de 4 a 4. El desempat va ser per penaltis: els jugadors de l’equip “Contracontra” en van fallar 2 i els Pessols només un.

Els guanyadors, a més de la copa de Campions, aconseguiren el sopar al Xiringuito XQSI valorat amb 300 euros, la inscripció pagada per a les 24 hores de l'any que ve i uns melons de Bollo. El segon clasificat tenien trofeu, la inscripció per a l'any que ve pagada i uns melons de Bollo. El tercer classificat, la Catedral, també va rebre un trofeu i els melons.

L'equip subcampió
Els quarts de final s’havien jugat de matí i Mestalleta i Revolution van empatar a 3 i el equip de Revolution va passar per penaltis (2-3). Els altres quarts de final enfrontar la Catedral contra la Falla Passeig, que va guanyar la Catedral 3 a 1. A la vesprada van ser les semifinals on ja els esperaven “Els Pessols y los suyos” i “Contracontra”.  Les dues semifinals,  molt igualades i intenses i amb molts gols varen acabat 4 a 3, passant a la final “Pessols y los suyos” i “Contracontra”. Per haver empatat a gols en les semifinals, es va llançar a l’aire una moneda i la Catedral va quedar en tercera posició i “Revolution” els quarts.

La directiva del Athletic la Vall ha donat les gràcies a tots als treballadors anònims, jugadors de l’Athletic, treballadors del xiringuito i a tots els equips participants i com no, a la gent que va assistir, perquè tots ells han fet possible les 24 hores.
-