L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 3 d’agost del 2013

¿Sabies que els governs de Zaplana i de Camps van atorgar les concessions a empreses afins al PP amb un negoci total de 767.000.000 euros?" pregunta Compromís, que afirma: “La nostra salut no és el vostre negoci” assegura la coalició.


"Sabies que els governs de Zaplana i de Camps van atorgar les concessions a empreses afins al PP amb un negoci total de 767.000.000 euros?" .Així encapçala Compromís la pàgina on exposa les xifres del "saqueig" de la sanitat valenciana, on també es diu que la gestió pública del servei de ressonàncies magnètiques, privatitzat pel PP, estalviaria cada any 16.765.700 euros.

Les dades provenen d'una auditoria de la Sindicatura de Comptes que conclou que amb la gestió pública directa de les ressonàncies magnètiques es podria obtenir aquest estalvi: "Amb aquests diners es podrien construir tres centres de salut nous i equipats", afirma Compromís.

http://salut.compromis.ws/

Tot i l'opinió contrària d'experts i de professionals de la radiologia, l'any 2000 el president Eduardo Zaplana va privatitzar les ressonàncies magnètiques amb una despesa de 270 milions d'euros. El 2008 Francisco Camps va prorrogar la concessió amb una adjudicació de 497,1 milions i fins el 2018. Una de les empreses beneficiàries, afegeix la coalició, va ser Inscanner SL, fundada per l'exdiputat del PP Luís Concepción.

Compromís en petició registrada a les Corts ha exigit una comissió d'investigació que determini "els responsables d'aquest saqueig de les arques i la sanitat públiques".
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

He perdut la capacitat de sorpresa. ja no m'estranya res que vinga de estos.

Anònim ha dit...

I després, com ha passat a Madrid, deixen la política i treballen per a les empreses que han ajudat. I també a València, clar. Cria pardals y te sacaran los cuartos...