L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 12 de setembre del 2013

Els membres del triatló del CA la Valldigna presents a València



El passat cap de setmana se celebra a València el “Triatló Valencia Toro Loco” en diverses modalitats i on participaren 3 triatletes del C. A La Valldigna Secció Triatló.
 

El dissabte 7 de setembre es realitzà la modalitat Sprint ( 750m, 20km, 5km) on va debutar el triatleta Juanba Gómez Enguix, amb un temps d’ 1h 14min i 18 seg, posició 71 d´un total de 800 participants. El triatleta comentava estar molt content per la prova realitzada donat que era el seu debut. La pròxima participació serà a Benidorm, el pròxim 6 d´octubre. 
 
 
El diumenge 9 es realitzava la modalitat Olimpica (1500m , 40km, 10km) on era el torn dels triatletes Demian Martínez Faherty i Rafa Sansaloni Felix. Demian va realitzar la cursa en un temps de 2h 18min i 49 seg, el lloc 108 de 1300 i per part de Rafa va realitzar la cursa en 2h 21min i 45 seg, quedant-se el 160 de 1300. Els dos triatletes estaven contents pels temps realitzats perquè era una prova de cara al Triatló Olimpic d´Oliva de final de mes i el Mig Ironman del Massís d´Antella del proper 5 d´octubre.
-