L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 17 de setembre del 2013

Empar Felix obté dues medalles de plata als Campionats d'Espanya


Empar Fèlix Tur ha aconseguit aquest cap de setmana dues medalles de plata als Campionats d'Espanya de pista júniors i cadets celebrats a la localitat madrilenya de Galapagar.

El primer subcampionat l'aconseguia divendres en la modalitat d'escratx on les balears Margarita López i Helena Romero, or i bronze respectivament, van completar el pòdium. 

En la segona jornada es va classificar amb la selecció valenciana  per a la final de persecució per equips amb el millor temps,  però les valencianes van ser superades en la lluita per l'or per les balears  i es van quedar amb la medalla de plata.

La ciclista vallera també va participar en la modalitat de puntuació amb un meritori quart lloc i a un punt de la medalla de bronze.

Enhorabona, xiqueta!!