L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 15 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Activitats esportistes


Natació

Ahir dissabte va ser també un dia amb una ampla activitat esportiva dins de la programació de les Festes Majors. Així al llarg del dia se celebraren les competicions de bàsquet 3x3 per als més menuts, mentre la piscina municipal acollia diverses activitats i demostració de natació amb motiu de la finalitat dels cursets d’estiu programats per la regidoria d’Esports.

Bàsquet 3x3
 Centenars de xiquets i xiquetes, acompanyats dels familiars, hi assistiren en una jornada no competitiva durant la quals els menuts foren obsequiats amb medalles commemoratives que els van ser lliurats pels regidors Josep Llácer i Llum Sansaloni.


Natació
 Per la vesprada, tenia lloc la final de les 24 hores de futbet de Festes Majors al Pavelló Municipal organitzat pel club Vall d’Alfàndec amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’equip de Benifairó “Destrompats” va guanyar per 3-0 a l’equip Casa Bar Sapo de Tavernes. El regidor d’Esports, Josep LLácer, va lliurar els trofeus.

24 hores de futbet
També es va iniciar les 24 hores de bàsquet, amb la final a celebrar avui diumenge a les 8 de la vesprada. I dins de la jornada esportiva, a més dels partits oficials de la UD Tavernes a Dénia, cal esmentar la X Volta a la Valldigna amb motos clàssiques que compta amb la col·laboració dels quatre ajuntaments de la comarca i el Torneig de Futbl-8, amistós, entre l’Atlétic Carcaixent, Alginet i els equips locals de prebenjamín, benjamín i aleví organitzat per la UD Tavernes amb la col·laboració de l’Ajuntament com a acte de Festes Majors.
-