L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 14 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Comença el concurs de xarangues

Aspecte de la Plaça Major a les 9

Avui pel matí, millor dit en aquests moment, està tenint lloc tots els actes que porten emparlletas el tradicional concurs de xarangues, que inicia de forma festiva i alegre les nostres Festes Majors. 

Kriptonita de Cullera
Xe quin empastre!
 De bon matí la plaça presentava l’aspecte que veieu en les fotografies. Tot a punt per acollir els centenars de vallers i valleres que ara estan esmorzant i, com no, hem seguit l’evolució de les xarangues en entrar en la plaça, algunes de les quals podeu vore en les fotografies. 
Caguerola All Stars
Xitxarra
La Xaranga de València
Enguany ens visiten “Xe quinempastre” i “L'Animalà” de Tavernes, la Xaranga de Valencia, Kriptonita de Cullera, CaguerolaAllStras de Vilamarxant, C-25 de Sueca i la Xitxarra d’Alzira. Per tal de que el jurat tinga més i millors elements de judici, totes han d’interpretar obligatoriament el pasdoble “Flores de España” de Pascual Pérez. Seguirem les actuacions i ja us informarem de com ha anat tot. 
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un gran espectacle. Un encert l,escenari aquest any, llastima la mala pata q a tingunt el bar nou en els parasols...molt poca vergonya a tingunt de no llevarles quan li ho hem demanat tots en una unica veu, aixi funcionem en Tavernes, casdacu mira x ell, i per la comoditat d 4 q es fastidien 50. El proxim any q es prohibisquen els parasols i q allarguen el tendal per tota la plaça....felicitats a totesles xarangues!!

Anònim ha dit...

perdona al anonimo anterior lo de los parasoles no es lo mismo que el año pasado pero los parasoles eran del bar de la plaza y como sede de los peperos no los quitaron y nos tuvimos que aguantar pues no es lo mismo correr que que te corran

Anònim ha dit...

Correcte. Com passa tot asi en aquest poble. Hui mire x mi i dema tambe. Com diu la canço: "esta es mi gente..." q poca orgollosa q estic d com actuem asi. Tolerencia 0%. Q "se jodan los demas" . Aixi va el poble....de cap a caiguda.