L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Èxit total del 1r Concurs Popular Caní de la Valldigna


Organitzat per “Campo Olimpo”, empresa criadors de mastins del Pirineu, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes es va celebrar ahir el 1r Concurs Popular Caní de la Valldigna, un acte que va reunir a més de 500 persones en la zona Els Sequers i amb més de 200 inscrits.
 
Les empreses Veterinaria Vetervall, Tenda d’Animals Exòtica i la residència canina Ferrican col·laboraren també i feren posible que tot l’acte es desenvolupara bé i satisfacció de tots.

Un concurs pensant perquè tota la gent gaudira una vesprada amb la seua mascota i donar a conéixer races que s’estan perden, com seria el cas del mastin dels Pirineus.


Campos Olimpo i Ferrican mostraren els exemplars que crien, explicaren les característiques i com no respongueren totes les consultes. Tampoc l’alcalde, Jordi Joan, no es voler perdre l’esdeveniment i va acudir amb la seua gossa, la galga Mina. L’alcalde va dirigir unes paraules a tots els assistents sobre la significació de tindre una mascota a casa i altres apreciacions sobre la cura dels animals.

Molt bon treball el realitzat per Pili i Miguel de “Campo Olimpo” i de Pedro, de speaker de l’event.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

tot el que diu l'article no es cert, perque no es va desenvolupar en satifaccio per a tots, nomes que per a l'empresa que venia mastins i per al gos del senyor alcade. ells si q van poder excibir els seus gosos, pero molts altres participants es van quedar en les ganes per la mala organitzcio del event. ens van tindre 5 hores escoltan a un presentador que no tenia cap gracia i quant va rribar l'hora de l'excibicio tot a preses i carreres i damunt en males contestacion dels organitzadors. va ser un acte, per a mi, molt mal organitzat. van trencar en la seua poca eficacia la il.lusio de moltes persones que volien passar un rato agradable en els seus animalets.

Anònim ha dit...

Tal vegada amics de la cortorra vosaltes no veguereu a una xiqueta plorant amb el seu gosset al braç per que no va poder mostrar al seu animalet...... lamentable el cor el tenia en un puny, aixó no es pot fer, hi ha solució per a tot no es pot jugar amb els sentiments de les persones.....

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres no podem vore-ho tot. Ara considerem positiu que unes persones es facen en davant i s'arrisquen a preparar i organitzar un acte on tot el món puga participar.
Que puguen tindre interessos? Ja em direu en tot esdeveniment on hi ha un patrocini si no hi ha també interessos, però pensem el tema no és eixe.
Nosaltres hem sentit de tot. Ara també demanem un poc de comprensió i paciència. Era el primer any. I com ja s'ha dit, es veu que estigueren desbordats per l'afluència que no esperaven.

Anònim ha dit...

Jo vaig anar, i sí, vaig percebre que l'organització no era l'adequada. Pel que vaig presenciar, es va personar molta més gent de l'esperada i, a més amés l'espai escollit es va quedar molt curt.
El pròxim any, una ubicació amb més espai i amb l'experiència d'este any, de segur que tenen més èxit.
I els amos dels gossos, també podrien arreplegar eixes cosetes. Hi ha qui aprofitava i ho deixava on queia... hi ha que donar eixemple.
Els anime a que continúen este tipus d'exhibicions. Aleshores, tenen tot un any per anar fent més proves i així tindre èxit total per festes del poble.

Anònim ha dit...

Crec que el títol apropiat per a l'article seria: 1er Concurs Popular Caní de la Valldigna.
En primer lloc, abans de comentar res, agrair a les empreses col·laboradores per l'acte, i com no, als ciutadans del nostre poble per la gran participació.
Dit tot l'anterior, comentar algunes coses (a mode de crítica constructiva) com per exemple; l'emplaçament per al acte, que no era l'adequat. Trobe que tenim altres espais per fer actes d'aquet tipus.
Per altra banda altra cosa que no va agradar gens, fou l'organització de l'acte. Un presentador que.... (mare de Deu) parlava massa, i tot eren desgavells. Es va perdre molt el temps, amb publicitats i histories babiloniques. Després a l'hora del "concurs" de la gent del poble, tot un revolt, i "a preses i carreres"... gent que no sabia on anar, gent que es quedà sense concursar...etc, contestació dels organitzadors "tot no pot sortir, bé... i a mi hem dona igual el que passe". Tacte, senyors...tacte amb la gent.
En fi, per una part és una alegria veure que a les festes de Tavernes encara surten noves idees i coses divertides per fer. I per altra banda lamentar que les coses no s'arreglaren amb delicadesa.
Ànims per al pròxim any.