L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 22 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Programació d'avui diumenge

Cliqueu damunt per agrandir

Encara que les Festes Majors 2013 oficialment es van tancar anit amb el castell de focs d'artifici, avui tenim encara alguns actes on poder anar i passar-ho bé.

La programació de "bous al carrer" ha incrementat un dia el festeig, i avui a migdia tindrem una nova solta de vaquetes al Carrer la Barca. Ahir vam tindre bous nocturns, i l'acte ens va donar una imatge tan curiosa com la que us oferim en la fotografia.


A la vesprada tenim dos partits de bàsquet, el primer una exhibició de bàsquet adaptat per a persones amb dificultats motrius a càrrec del Club de Basquet Rangers, que anirà seguit d'un partit de l'equip del CB Tavernes.
-


1 comentari:

Anònim ha dit...

I l'acte de les 11,30 en Vergeret qué ?