L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 21 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Tercer dia de "bous al carrer" amb bou de joguet per als menuts i dos enganxades en la prova de majors.



Avui, tercer dia de “bous el carrer” amb activitats diferenciades. Aquest matí i abans de la denominada “prova” dels majors, els xiquets han pogut gaudir d’un bou de “mentiretes” que els ha servit com motiu de joc durant un temps dins del recinte taurí. Ho podeu comprovar a les fotografies.

En segon lloc, i mentre fins ara no hi havia cap incident a lamentar, avui hem tingut l’enganxada d’una vaqueta a un dels participants. Un veí de Tavernes ha rebut una cornada en la galta dreta del cul, i ha estat traslladat a l’hospital de Gandia per l’ambulància. Segons hem pogut saber, hauria estat operat satisfactòriament. Posteriorment, el mateix president de la Penya Taurina, Angel Moreno, ha tingut un revolcó però estava bé, i un poc dolorit.

Són per ara els únics incidents dels “bous al carrer”.
-