L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.598
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:55.314

dimecres, 11 de setembre del 2013

Joan Baldoví (Compromís) al PP valencià ahir dimarts en el Congres de Diputats: "Vergonya, cavallers, vergonya".

El PP ha aconseguit ajornar el debat i la votació sobre la reforma de l'Estatut per adequar les inversions de l'Estat a la població de les terres valencianes.  Això era una reivindicació que el PP valencià no parava de fer-li a Zapatero, quan governava a Madrid, però ara, que manen ells a l'Estat, ja és la tercera vegada que impedeixen que es vote, per tal de no molestar al PP espanyol i a Rajoy.

Joan Baldoví els ho va recordar ahir dimarts per la vesprada en el Congrés de Diputats i cita les paraules de Jaume I: "vergonya, cavallers, vergonya!", per constatar que els valencians "no tenim un President, sinó un governador civil que no pinta fava".

Com ve essent habitual, els valencians no ens podem assabentar del que diu Joan Baldoví al Congrés de Diputats pel silenci complice amb el PP de Canal9-Ràdio9 i de tots els mitjans subvencionats pel PP (Las Provincias, Levante, Información, Mediterraneo, Cope, SER...).



Per cert, avui dimecres a partir de les 10 podem vore'l i escoltar-lo en "Los desayunos de TVE1"

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si tot l'interés que demostren publicant totes les notes i noticies de Karina Vercher, que no representa a ningú, el tingueren davant un diputat que representa en vots 120.000 valencians i un grup de sis diputats en les corts valencianes, tots els dies el voriem en els papers.
Però ací tots juguen al bipartidisme i als demes que les den.

Teniu aci dos bons exemples:

http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2013/09/11/congreso-aplaza-reforma-estatut-le/1031646.html

http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2013/09/11/pspv-acusa-pp-reventar-consenso/1031647.html



Anònim ha dit...

Els politics del PP valencià son uns monyigotets en mans de Rajoy. Ja van 3 voltes q retrasen el blindatge del nostre finançament just i per als valencians. I despres diuen q es preocupen, i que bla bla bla. Pels seus fets els coneixereu!! Quant de poca vergonya hi ha solt...

Anònim ha dit...

Era de 9 a 10 quant a eixit i no l'he pogut vore,suposse que demà ho publicareu .