L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 16 de setembre del 2013

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA:




En han enviat unes fotos aquesta mateixa vesprada de la zona de la Partida Nova, al costat de la Séquia del Rastell. Ens conten que la gent que hi havia treballant ha vist una gran fumeguera negra – la que podeu vore a les fotos – tan escandalosa que han acudit efectius de la Guàrdia Civil i de Protecció Civil, a parlar amb el pressumpte autor de l’incendi. Suposem que a esbrinar què es cremava i demés.


La persona que ens envía la información no sap quin producte o materials cremant poden haver produït la fumeguera, si plàstics, rodes de vehicles, ¡ves a saber què cremava, que tampoc era la seua tasca investigar!. Ara si que sembla que puguen ser productes que contaminen l’ambient per la molesta i negra fumaguera que pujava al cel.
  
¡Amb tant puntós com està el PP en tot això de les cremes de restes de poda i altres deixalles vegetals, si s'ha arriba a assabentar.... ¡No  volem ni pensar el que li dirà al pressumpte autor!! Perquè açò, tal com es veu en les fotografies enviades, és més gros, molt més gros...
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Parleu clar. Eixa és la terra on es feien les cremes quan manava el PP. És la terra de l'empresari que es dedica a posar macetes i plantes i va facturar 1'4 milions d'euros a l'Ajuntament la legislatura passada. Vergonyós. L'empresari este que ara es dedica a la fruita és de les persones que més contentes estaven durant la moció de censura.

Anònim ha dit...

L'amo es amic meu, m'ha dit que estava cremant unes rodes d'unes maquines que tenia per allí, tampoc a segut per a tant que anara la Guardia Civil i tot. Que poca vergonya teniu, criticant, avore si es penseu que estava cremant algo contaminant.

Anònim ha dit...

La poca vergonya és teua acusant a la Cotorra, quan els fets demostren la teua ignorància supina en el que dius. No tens ni idea del que parles.

La crema de rodes (també es diuen llanties) és un delicte i es de les coses mes contaminants que hi ha.

Has perdut una bona ocasió de callar.

Llig i enterat:

http://www.laprensa.com.ni/2012/09/29/ambito/118094-quemar-llantas-delito

http://www.dforceblog.com/2010/09/20/cuanto-contamina-la-quema-de-llantas-y-neumaticos/

http://rec-llant.com/el-desecho-de-las-llantas-se-ha-convertido-en-un-grave-ploblema-de-contaminacion/


O siga que cremava o no cremava una cosa contaminant? I que li farà la Guardia Civil?

Anònim ha dit...

Deixant la politica a un costat, el mes important es que el autor de esta crema contaminant el mes segur es que a sigut sancionat i per tant un 10 per a la Guardia Civil i un 12 per estos voluntaris de Protecció Civil que sempre estan per a el que calga.

Anònim ha dit...

Si esta persona ha fet algo mal que el sancionen i si l'ajuntament ha fet algo mal cremant al poligon que el sancionen també.
No es pot jugar amb foc.