L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 29 de setembre del 2013

Les tisores del PP continuen funcionant en sanitat



Les tisores que té el PP per a retallar, sobre tot en sanitat i demés serveis bàsics, són molt fortes, ben llargues i no es trenquen ni paren mai.

Una de les últimes mesures “retalladores” ha estat aprovar recentment el retard en l’hora en que entren a funcionar els serveis d’urgència, que serà a les 5 de la vesprada i no a les 3 com era habitual. Conseqüències: la urgència passa a ser atesa pels  metges d'atenció primària, unes hores en que estan en consulta. Igualment afectarà a les urgències domiciliaries, i cal pensar que molts afectats preferiran davant un hipotètic retard en l’atenció, dirigir-se directament als hospitals amb la qual cosa es produïran derivacions en molts cassos innecessàries en les urgències hospitalàries.

Aquesta situació se suma al fet que el PP porta un any amb mesures de tancament de les urgències, cosa que s’ha produït en poblacions com Pedreguer, Gata de Gorgos, Ondara, El Verger o Bigastre. I no cal dir que, en casos com aquests, a qui afecta majorment afecten les mesures retalladores són a persones majors, malalts crònics o discapacitats, o siga persones que tenen més dificultats per desplaçar-se fora de les seues poblacions.
-