L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 15 de setembre del 2013

L’ESTAT DE LA QÜESTIO: El president Fabra no pinta fava




Els valencians  i valencianes hem viscut aquests dies amb estupefacció i sorpresa la petició del PP valencià de retirar de l’ordre del dia en el Congres de Diputats el punt de la reforma estatutària valenciana que millorava les inversions de l’Estat en el territori valencià. I com després el Congrés ho tenia en compte i no es votava. 10.000 milions perduts per a tots els valencians i valencianes.

Alguns direu: ¡S’esteu passant, ja ho havíeu dit!. És veritat. Havíem parlat d'això. Però no ens cansarem de repetir-ho. I explicar-ho. I precisament perquè això és el que ells volen: que els valencians i les valencianes no se n’assabenten del fet i de les greus conseqüències per a nosaltres.

El PP no vol que se sàpiga que han impedit que l’Estat invertesca al nostre territori de manera proporcional a la gent que hi vivim. No vol que se sàpiga que som l’11% de la població espanyola, però l’Estat només inverteix el 6% a la nostra terra. No vol que diguem que, per culpa de la falta de finançament dels seus governs, hem perdut 10.000 milions d’euros en inversions els darrers anys, primer amb govern del PSOE i ara del PP. 

I nosaltres volem que ho sapigueu. Volem que s’assabenteu que el PP valencià va demanar  la retirada deixe punt del debat en el Congrés de diputat, que no volen que els valencians i valencianes tinguem un finançament més just per a garantir el benestar de la nostra ciutadania. El PP valencià  ha fet el ridícul, ha anat en contra nostra, ha anteposat els interessos del seus partit per davant dels interessos valencians. 

Ens cau la cara de vergonya, com a valencians, vore com el PP valencià és servil, vore com ofrena noves glòries a Rajoy i com s’agenolla davant del PP de Madrid. Ens cau la cara de vergonya vore com fa només el que li manen i com Alberto Fabra, eixe president no elegit pel poble, exerceix de fidel criat de Rajoy, actua com si fóra un governador civil d’èpoques passades i no com a president de tots els valencians i valencianes.

El PP s’han burlat de la voluntat del poble valencià,  expressada en l’acord de les Corts Valencianes; ha segrestat la democràcia i s’ha rigut de les Corts Valencianes. I tot amb el beneplàcit dels diputats valencians del PP, que no defensen els interessos del nostre poble. I amb la benedicció d’un president  de la Generalitat  -¿president dels valencians?- que cada dia que passa demostra més i més que el president de la Generalitat, Alberto Fabra "no pinta fava".