L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 12 de setembre del 2013

Presentació del llibre oficial de festes

Ahir per la vesprada va tindre lloc en el Saló de Plenaris la presentació oficial del LLibre de les Festes del Poble 2013, amb la presència de tots els col·laboradors de l'edició.

La regidora  Pilar Altur, com a responsable de festes, va fer la presentació y cadascún de les persones (o grups) participants explicaren un poc que havien plasmat en les col·laboracions i articles que hi apareixen. En finalitzar l'acte, els presents es feren la foto de família que il·lustra la noticia.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina sort que alguns ens podem permetre Internet per a poder saber la programació de Festes i els actes que s'hi inclouen! Tant fa qui governe perquè el barri de Cantalot segueix sent discriminat, ja que mentre al Passeig Colón et trobes a terra els tríptics amb la programació de Festes, al nostre barri no se n'ha repartit cap. Espere que el Govern prenga les mesures necessàries. Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

I tu saps si els triptics es cosa de l'Ajuntament? O es cosa d'alguna empresa comercial? ¿Qui els paga?

Els reparteix l'Ajuntament o qui els reparteix? Assabentat, perquè potser tot no siga com tu dius.

I des que està este govern, crec que Cantalot ha estat mirant de diferent forma: S'ha fet la primera fase del parc, s'ha posat wifi, s'han fet concursos de graffitis, hui es fa la festa Estelles allí i hi ha una atenció diferent que abans ni es pensava. ¿Que pot millorar? Tot es millorable i amb diners torrons. Encara que per desgracia diners hi ha pocs.

Anònim ha dit...

D'acord! Si és com tu dius, cosa que la meua ignorància no sap, demane disculpes i adrece el meu missatge directament a l'empresa patrocinadora.

Ara bé, el to del teu missatge sembla una mica despectiu. La meua intenció era fer una reclamació d'un fet que em semblava injust, res més.

Tinc clar que amb el govern anterior, més que prosperar, es deteriorava cada vegada més el barri.

Per tant, sols volia fer una crítica constructiva. Salut company!

Anònim ha dit...

No era la meua intenció pareixer despectiu. No ho volia ser.
Demane disculpes.