L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 28 de setembre del 2013

TEMA DEL DIA: Els dirigents empresarials i el finançament estatal dels valencians.



Compromís ha qualificat de “totalment injustes” les manifestacions dels dirigents empresarials valencians que, davant la falta de pagament i consens del deute de finançament de l’Estat a la nostra terra, han estat capaços de culpar a tots els partits de la situació.

Davant eixes manifestacions, el sindic de Compromís Enric Morera ha dit als empresaris que si consideren que el president de la Generalitat, Alberto Fabra "no aprofita per a representar al Consell Valencià, li han de dir que se’n vaja i convoque eleccions” i continuava "si el PP discrimina als valencians amb els pressupostos i el finançament, els empresaris que demanen publicament que ningú els vote”. 

Enric Morera ha afirmat que els dirigents empresarials “no poden ficar a tots els partits dins del mateix sac que al PP o PSOE, uns partits que són els qui han proposat sistemes de finançament en contra dels nostres interessos”. Respecte a Compromís ha recordat que el seu partit té una trajectòria impecable en la reclamació d’un finançament just per als valencians, cosa que no han fet mai els partits que ens han governat.

Segons Morera el que passa ara és que , hi ha dissenyada una operació per salvar-li la cara a Fabra i la imatge del PP i es busca neutralitzar els partits de l’oposició que, com Compromís, sempre han defensat un finançament just per als valencians  i culpar a tots del dany social que fa l’austericidi del PP. “Per ací no passarem: el PP és culpable de generar un deute il·legítim, que no ha de pagar el poble llevant de la seua educació, dels malalts amb una sanitat pagada o els treballadors públics". 

Morera s'ha referit als dirigents empresarials i afirmava que Compromís “no acceptarà lliçons dels qui apadrinen les retallades i tenen amnèsia per a totes les malifetes que s’han comès en aquesta terra. Ni dels qui els sembla bé que als bancs arriben 230.000 milions de diners públics i no es planten davant els 13.000 milions que ens deuen per un finançament injust”.

Morera considera que al PP “se li ha donat total cobertura des del món empresarial i ara paguem les conseqüències. Que no demanen més ‘paripés’ i consensos que no serveixen per res. Ja no és moment per a més paraules. És l’hora de passar a l’acció”.

I queda clar que la millor acció per als empresaris, si com han dit no estan d’acord en el tractament financer que ens dóna el PP i Rajoy, es demanar públicament als valencians i valencianes que no els voten, que deixen de governar-nos els dirigents del partit que des del 1995 només ha fet que arruïnar l'economia, la sanitat, l'educació i fer desaparéixer entitats que com Bancaixa i la CAM ara podrien estar prestant un gran servei al nostre poble.
-