L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 20 d’octubre del 2013

Compromis demana al Tribunal de Comptes una investigació del presumpte finançament il·legal del PP en les eleccions



Compromís, a través del diputat en les Corts Enric Morera, ha remès un escrit al Tribunal de Comptes per a demanar-li una investigació del presumpte finançament il·legal del PP valencià en les campanyes municipals de 2007 i generals de 2008, segons s’informa en un comunicat de premsa.

Morera afirma que "hi ha motius suficients per a obrir una investigació d'ofici per part del Tribunal de Comptes" atès que, d'acord amb l'article 134.2 de la Llei Orgànica de Règim Electoral General, ha de "pronunciar-se sobre la regularitat de les comptabilitats electorals i proposar la no adjudicació o reducció de la subvenció estatal al partit, federació, coalició o agrupació que es tracte".

Morera ha preguntat al Tribunal de Comptes si "una vegada finalitzat el procés judicial i si es demostra el finançament irregular, s'emprendran accions per a compensar les subvencions concedides al PP valencià en les eleccions municipals de 2007 i generals de 2008".

Compromis considera que hi ha indicis raonables "per a considerar un presumpte finançament il·legal de les campanyes electorals municipals 2007 i generals 2008" i amb açò la "falsedat de la informació comptable enviada pel PP al Tribunal de Comptes”.

Compromís en les Corts ha demanat al Tribunal de Comptes que òbriga un informe intern per a delimitar si les subvencions atorgades al PP "es van ajustar a dret" i, en cas d'irregularitat “es restituïsquen a l'erari públic i s'adopten les mesures legals i sancionadores contemplades".
-