L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 d’octubre del 2013

L'ajuntament poda els arbres de l'entrada


Els arbres gegantins que hi ha a l'entrada del poble, al voltant de la "Bien pagà" calien d'una bona poda després de molts anys sense cap actuació. Les branques i fullam dificultaven la visió general de la carretera i podien esdevindre un perill per a vehicles.


La regidoria responsable del manteniment municipals, dirigida per Josep LLácer, ha començat aquest matí i continuava aquesta vesprada la poda dels arbres ubicats des de la rodona fins a la font. El treball ha necessitat de l'ajuda de la "grua-ploma" municipal per arribar a les branques més altes. Demà es continuarà amb els arbres ubicats des de la font fins al final de la zona amb arbres.


La poda i arreplegada de branques i demés s'ha perllongat aquesta vesprada per tal de no molestar als ciutadans ni entorpir la circulació. La policia local ha intervingut en alguns moment per tal de controlar el trànsit, sobre tot en aquells moments que hi havia els camions de l'Ajuntament per arreplegar els productes de la poda.
-