L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 18 de novembre del 2013

36 nous músics s'integren a les formacions musicals de la Societat Instructivo Unió Musical


L’Orquestra Jove, la Banda Infantil i la Banda Jove oferiren ahir sengles concerts amb motiu de l’entrada dels nous músics a les formacions musicals de la Societat Instructivo Unio Musical de Tavernes. En total, van ser 36 nous músics els que reberen el seu diploma, un fet que ens alegra i ens esperança car significa que la continuïtat de les formacions musicals a Tavernes està assegurada. 
I per tal de celebrar-ho, i també aprofitant l’avinentesa de la celebració de Santa Cecília, patrona de la música, es van programar tres concerts seguits a l’auditori musical.
 L’Orquestra Jove, dirigida per Bernarda Mazarrota Tormos, va oferir l’audició de “Petit Món” de W. John; “Tres cançons de folk” de R. Nox i “Moment Musical” de R. Strauss. 
La Banda Infantil interpretava “Els pobles” de M. Torrens, “Sant’s Sleigh Ride” de E. Huckeby; “Apache Warrior” de Norman Ward; “Titanic” de James Horner i “Pirates del Carib” de Klaus Badel, interpretacions aquestes darreres de gran impacte en ser la banda sonora de dues pel·icules molt populars del gran públic. Tot sota la direcció de Juan Francisco Torres Franco. 
La Banda del Centre Professional Mestre oferia als assistents l’obra “L’entrada” de Q. ESquembre, “Ammerland” de Jacab de Haan, “Aires variats” de P. Bonillon on actuaren com a solistes Sergi Mifsud i Joan Vercher, i “Pilatus: Muntanyes de Dragons” de S. Reineke., sota la direcció de Jose Luís Palomares Peñalba.
-