L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 22 de novembre del 2013

Baldoví al PP: "Condemnen la ciència a la mort i volen que siguem els cambrers d'Eurovegas"

El diputat de Compromís, Joan Baldoví, denuncia les retallades en els pressupostos d'Investigació, Recerca i Desenvolupament, que portarà conseqüències nefastes per a la nostra economia i societat i que està produint l'emigració massiva dels nostres científics i investigadors.

Breu, perquè no hi ha més temps per als minoritaris, però clar com l'aigua. Algú de la bancada del PP haurà sentit vergonya en sentir Baldoví?






1 comentari:

Veïna ha dit...

Un discurs magnífic. Una llàstima que en tenir tan poc temps haja de parlar tan ràpid. Boníssima la cita de Blade Runner.