L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 21 de novembre del 2013

Caritas Interparroquial ha organitzat un “berenar solidari” per a demà divendres dia 22, entre les 5 i 8 de la vesprada al Mercat Municipal.


L’entitat anima a participar-hi per tal d’assaborir les millors coques dolces i salades de fabricació casera, a berenar xocolate i bunyols, a tastar els primers pastissets de moniato de Nadal, a beure sucs de taronja acabada d’esprémer i a paladejar de la millor fruita. 

A més a més tot açò anirà amenitzat per la banda infantil del nostre poble i les nadaletes dels xiquets tel Patronat, per tant es farà i aportarà alegria i, a més de passar-ho bé, es pot ajudar a les 400 famílies ateses per l’entitats així com les que busquen ajuda a l’economat amb una cosa tan bàsica com l’aliment. 

La participació pot ser de dues maneres: o bé berenant i aportant el suport econòmic o bé fent coques o dolços i contribuir en aquest menjar a tindre una major quantitat i varietat d’aliments per a vendre. 

Càritas Interparroquial ha regraciat els particulars que aporten coques, dolços, fruita .... així com als comerços, magatzems i forns que ens han recolzat amb les seues aportacions i a l’Ajuntament que posa a l’abast de l’entitat els seus serveis i instal·lacions. I com no a tots aquells i aquelles que recolzen amb la seua assistència.
 
Demà divendres dia 22 a partir de les 5 de la vesprada al Mercat Municipal.
-

1 comentari:

Maripili de Bombón y Bombón-Dos Vegas Sicilias ha dit...

Dis-li solidaritat, dis-li caritat. Bé, millor no li digues solidaritat: dis-li, com he dit, caritat (o beneficiència), que és el que és. Dis-li solidaritat i li fas el favor als culpables de desmantellar els serveis socials, eixos que són molt de "rastrillo" a la Casa de Campo (o a la Casa de la Cultura, o al Mercat Municipal...). El que ens cal és justícia social.