L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 13 de novembre del 2013

Compromís defensa les esmenes parcials als Pressupostos de l'Estat 2014

El diputat de Compromís, Joan Baldoví, defensa les esmenes parcials als Pressupostos General de l'Estat (PGE) que reclamen inversions per tal que el País Valencià no siga discriminat, com ho és any rere any, en els pressupostos de l'estat, que ens assigna la meitat d'inversió del que ens tocaria segons població. 

Cal recordar que els diputats valencians del PP no han presentat cap esmena a uns PGE que ens discriminen greument. Compromís n'ha presentat 175 per valor de 1.020 milions d'€. ¿Qui defensa els interessos dels valencians? Baldoví els pregunta als diputats del PP a  qui es deuen, si als ciutadans que els han votat o a les instruccions del seu partit.


-