L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 18 de novembre del 2013

El C.B Tavernes va fer ahir la presentació oficial de tots els equips del club



 
El Club de Bàsquet Tavernes va presentar ahir en el Pavelló Municipal tots els seus equips en un acte que va presentar una posada en escena molt cridanera, amb joc de llum i colors, a mes de l’escenari triat, molt a la manera com ho fan els grans equips.


L’acte va comptar amb la presència de les autoritats locals, presididades per l’alcalde Jordi Joan, que van estar acompanyades per la directiva del club. L’alcalde va dirigir unes paraules als assistents durant les quals va agrair l’esforç de tots els/les esportistes, però també dels pares i les mares, perquè és el seu sacrifici, atenció i dedicació els que fan possible que any rere any augmente el nombre de participants i el nombre d’equips.

Jordi Joan va recordar també  la implicació de l’Ajuntament en els club i l’esport local en general, a través tant de la millora de les instal·lacions esportives com dels convenis que firma amb els clubs locals.

 
Prèviament als parlaments, tots els equips del club van anar saltant a la pista per fer-se les fotografies amb els respectius entrenadors, i finalment les fotos “de família” amb els companys.
-

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Quan parlem dels regidors ho fem des de la vessant política i no mai des de la personal.
Quan parlem de música no parlem de quins regidors són músics i hi participen, quan parlem d'esports no parlem de quins regidors hi participen com esportistes.