L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 de novembre del 2013

El Centre de Cultura Contemporània Octubre presenta el nou disc de Rafa Xambó, el nucli del recital del pròxim dia 30 a la Casa de la Cultura



El Centre de Cultura Contemporània Octubre ofereix demà la presentació del nou disc de Rafa Xambó “T’estimo tant. Sonets de Shakespeare” segons una traducció de Txema Martínez. 

L’espectacle basat en el disc es presentarà al teatre Micalet el dia 28 i dos dies després, dissabte 30, el podrem gaudir a la Casa de la Cultura a les 8 de la vesprada, en un espectacle on Rafa Xambó se’ns presentarà com a un cantant sòlid i inspirat que, de la mà dels versos del gran poeta universal, ofereix unes cançons insòlites en el panorama cultural actual. 

Dotze mirades a la passió amorosa, carnal i espiritual, que es fan vives i corprenen l’oient en la versió catalana de Txema Martínez, el poeta de Lleida que, amb la seua traducció, ens ofereix un Shakespeare fresc, jove i genial. 

El format de l’espectacle del dia 30 serà piano –Salva Vázquez-, violoncel- Matthieu Saglio- i veu i guitarra -Rafa Xambó-, una experiència que combina el bo i millor del format de trio clàssic amb els accents del jazz i el rerefons de la cançó popular contemporània. La ductilitat del piano i la intensitat lírica del violoncel s’alien amb la veu i guitarra de Rafa Xambó per fer-nos sentir una experiència que esperem siga inoblidable.
-