L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 29 de novembre del 2013

El PP tanca RTVV. A les 12.19 d'aquest migdia, s’ha tallat l'emissió de Canal 9 i la pantalla se n'ha anat a negre.

 La comissió de liquidadors havia entrat abans l'edifici acompanyada d'un gran dispositiu policíac i ha tancat les emissions de la televisió pública valenciana a les 12’19, mentre els treballadors cridaven des del plató “Fabra dimissió” i “Açò és un colp d'estat”. El govern del PP d’Alberto Fabra ha posat fil a vint-i-quatre any de la televisió pública valenciana. 

El jutjat d'instrucció número 1 de Paterna havia ordenat el desallotjament immediat de les instal·lacions de RTVV i avisava que no es produïa de manera immediata i voluntària, es produiria al desallotjament de l'edifici per la força policíaca.

Els integrants de la comissió de liquidació de RTVV havien presentat aquesta matinada una denúncia per usurpació d'instal·lacions i coaccions. La denúncia no era contra cap persona sinó que demanaven  el desallotjament de les instal·lacions al·legant que no podien fer la tasca que legalment tenien encarregada.

Després de l'ordre del jutge, la comissió liquidadora i la policia ha entrat a la seu de RTVV a Burjassot i han tallat l'emissió. 

L'últim minut de RTVV

 
El vicepresident del govern valencià del PP, José Ciscar, es queda sol en una roda de premsa
Una primera reacció de la premsa valenciana es produïa poc després, en concret encara s’està donant, quan el vicepresident primer, José Ciscar, s’ha quedat tot sol en una roda de premsa on havia d'explicar la reunió del Consell que ha tingut avui a Ibi (Alacant.) i el tancament de RTVV.

El vicepresident del govern valencià del PP, que ha dut tot el procés de tancament de RTVV, ha viscut moments insòlits en estar sol a la sala de premsa i explicant-se a si mateix les decisions del govern Fabra.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a mi canal 9 fa anys q es va apagar,perque pense que no es podia vore,semblava una campanya electoral permanent del govern valencia del pp.Estos darrers dies les coses van canviar molt pero pense que ja era tard,i em.pregunte perque els treballadors han aguantat tant de temps de barbaritats i manipulacio..perque no san rebelat fins que no han vist el final..


FABRA ha dit...

La maté porque era mía.