L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 15 de novembre del 2013

Els pressupostos del 2014 de Rajoy són un insult als valencians. El nefast govern del PP, amb la complicitat dels diputats valencians, deixa perdre 405 milions en inversions en la nostra Terra” (Joan Baldoví)




Eixa és la gran traïció dels 20 diputats del PP valencià” ha dit Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés . “Som el territori amb menys inversió i amb menys finançament per habitant de tot l'estat i, encara que representem el 10,8% del total de la població, del govern de Rajoy només rebem el 6,2% de la inversió.  No rebem els 1.055 milions que ens pertoca, sinó 605 milions i deixen perdre 405 milions per al territori valencià”.

Joan Baldoví, ha denunciat en el Congrés  la marginació del govern de Rajoy als valencians en les inversions previstes per al 2014. El PP, diputats valencians inclosos, ha rebutjat les 175 esmenes parcials de Compromís, que demanaven una millora de la inversió xifrada en 1.020 milions d'euros.

S’han presentat 4.000 esmenes als Pressupostos Generals de 2014 i els 20 diputats i diputades del PP valencià no n'han presentat cap. Damunt, han seguit a peus junts la disciplina de partit i no han votat a favor de cap esmena que millora obres o serveis del nostre territori.

Els parlamentaris del PP valencià han votat en contra del rescat de l'AP-7, en contra dels trens de rodalies com el Xàtiva-Alcoi, el tren Vinaròs-Castelló o el projecte Gandia-Oliva-Dénia; en contra d'invertir en recerca, en agricultura, en medi ambient, en millora de carreteres o en infraestructures culturals i patrimoni històric.

Baldoví considera que els pressupostos estatals  generen més misèria, més desigualtat i per això, no són els pressupostos de l'eixida de la crisi per a les persones sinó per als banquers, per als grans empresaris de l'Ibex-35 i per als defraudadors que empara el govern. Han retallat un 35% en sanitat, però només un 2% a la Casa Reial o un 3% a Defensa, i això diu molt del tarannà d'un govern”.
-