L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 25 de novembre del 2013

Juan Carlos, el crepuscule d'un rei

" Juan Carlos: el crepuscle d'un rei" és el títol del reportatge d'investigació emès la setmana passada per Canal Plus França sobre la decadència del rei espanyol i la família reial. El reportatge recorda que va ser successor de Franco i moltes de les polèmiques que arrossega Juan Carlos, des de la salut a l'incident de Botswana caçant elefants, passant per l'afer amb Corinna i el cas Urdangarin. Entre més, hi participen el secretari general del PSM-Entesa, Biel Barceló, que parla del luxe amb què ha viscut la família reial espanyola els estius a Mallorca, al Palau de Marivent; i Joan Tardà, diputat d'ERC al congrés espanyol, que denuncia l'opacitat dels comptes de la monarquia.

Es qüestiona el paper del rei espanyol en el colp d'estat del 23-F. "De veritat que ell sol va salvar la democràcia aquella nit?', es pregunten els reporters, que afirmen que la corona espanyola va fer un pacte amb la premsa després del colp "per construir la imatge del rei com a salvador de la pàtria i fer-ne un home gairebé perfecte".

¿Se'n recordeu de la repercusió que va tindre l'assumpte dels guinyols contra els esportistes espanyols i com la premsa d'ací va fer un desplegament mediàtic per fomentar el patrioterisme més barat? Veureu com d'aquest programa ningú en parla ni en diu res.

Està en francés.

 
-