L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 25 de novembre del 2013

La SIUM de Tavernes va concloure ahir la setmana de Santa Cecília amb un dinar de germanor





La Societat Instructiva Unió Musical va concloure ahir la setmana d’actes que dedica tots els anys per novembre a commemorar la festivitat de Santa Cecília, patrona universal de la música.

Ahir diumenge la societat va celebrar una missa solemne a l’auditori de la societat que va comptar amb la presència de regidors de la corporació encapçalats per l’alcalde Jordi Joan. En acabar l’acte se va celebrar un passa carrer acompanyant la imatge de la santa, acabat el qual se va celebrar un dinar de germanor al saló de ball de la societat musical.

L’alcalde Jordi Joan va dirigir unes paraules als musics, socis i afeccionats presents on va encoratjar tots a seguir pel camí que tenen traçat i que fa que la nostra societat musical siga una de les més emblemàtiques de les terres valencianes.


Al llarg de la setmana, la celebració de la setmana dedicada a Santa Cecília ha oferit actes tan emotius com l’entrada dels nous músics a la banda, diversos concerts i audicions de les formacions musicals i com no, un important apartat d’activitats lúdiques dirigides a tots i que sempre serveixen per reafermar la unió i germanar de tots els membres de l’entitat.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

No, no va anar. Però va enviar el doble, que és el que va darrere la bandera de la banda en la foto on travessen la carretera.

Ara, sembla ser que li tens tan poca simpatía que parodiant aquella dita de Tavernes "no els pots vore ni en mascara", ací podriem dir que "no el pots vore ni en fotografia".